Τι θα πρέπει να προσέξεις

Το να αγοράσεις μία σωστή φιλοξενία ( web hosting ) είναι μία πολύ σημαντική απόφαση. Είτε ο δικτυακός σου τόπος είναι για online ηλεκτρονικές αγορές, είτε μια πηγή πληροφοριών, είτε ένα forum συζητήσεων, ή ακόμα και για διαμοιρασμό αρχείων μέσω internet, πρέπει να χρησιμοποιείς μια υπηρεσία φιλοξενίας η οποία θα επιτρέπει στο καθέναν να μπορούν να βλέπουν αυτό που δημιούργησες. Ο χώρος φιλοξενίας σου είναι αυτός που σε καθιστά ικανό να μοιράζεσαι τις πληροφορίες σου, να πουλάς τα προϊόντα σου κα τις υπηρεσίες σου, να επικοινωνείς με τον κόσμο μέσω του δικτυακού σου τόπου. Η προσπάθεια να διαλέξεις έναν χώρο φιλοξενίας είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία, ειδικά όταν έχεις να διαλέξεις μέσα από ένα μεγάλο αριθμό προτάσεων φιλοξενίας, που όλο και αυξάνεται, και με εταιρείες που παρέχουν δυσνόητα « πακέτα φιλοξενίας ». Επομένως, είναι σημαντικό πριν διαλέξεις κάποιο χώρο φιλοξενίας να κάνεις μία μικρή έρευνα για να διαλέξεις την εταιρεία που έχει το πιο κατάλληλο χώρο φιλοξενίας για την διαδικτυακή σου παρουσία.

Ακμάζοντας το internet , το να έδινες κάποια πράγματα δωρεάν ήταν πολύ της μόδας και πολλές εταιρείες ξόδεψαν εκατομμύρια ευρώ δίνοντας διάφορα μέχρι που κατέληξαν στη χρεοκοπία .Αν επιθυμείς να εγκαταστήσεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή γενικότερα θέλεις να έχεις ένα εισόδημα από το δικτυακό σου τόπο, τότε σου συνιστούμε να διαλέξεις ένα καλό επί πληρωμή χώρο φιλοξενίας. Πάντα θα υπάρχει η επιθυμία να μειώνεις τα έξοδά σου, αλλά πρέπει να έχεις υπόψη σου τη σωστή συνολική εικόνα που θα δείχνεις προς τα έξω. Στο χώρο του internet η πρώτη εντύπωση που αποκτά ο επισκέπτης είναι βασική. Μπορεί εύκολα ο επισκέπτης να μεταβεί σε ένα άλλο site να δει πληροφορίες ή να κάνει μία αγορά, για αυτό θα πρέπει να μένει ο πελάτης στο δικό σου Site . Θέλεις αυτός να δει μία επαγγελματική ιστοσελίδα η οποία μπορεί να εμπιστευθεί, όχι μια εταιρεία η οποία δε πληρώνει για υπηρεσίες επαγγελματικού επιπέδου.

Οι ειδικές σου ανάγκες είναι κρίσιμες στο να αποφασίσεις το είδος της φιλοξενίας που χρειάζεσαι καθώς τα είδη φιλοξενίας διαφέρουν σε ποιότητα , ποσότητα και τιμές. Υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας που προσπαθούνε να χρεώσουν υψηλότερα από τις ‘μέσες τιμές’ προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία επιπρόσθετων χαρακτηριστικών ( δες πίνακα χαρακτηριστικών ). Πολλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται όλα αυτά τα επί μέρους χαρακτηριστικά και δεν πρόκειται να αποκτήσουν πλεονεκτήματα από αυτά προπληρώνοντάς τα, αλλά προσφέροντας αυτά τα δεκάδες άχρηστα χαρακτηριστικά, που κανείς δε θα χρησιμοποιήσει κάποιες εταιρείες αυξάνουν τις τιμές χρέωσης. Για αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζεις ποιες υπηρεσίες σου είναι απαραίτητες, πλήρωσε μόνο για αυτές εξετάζοντας εξονυχιστικά και τις υπηρεσίες και το παροχέα.

Είναι σημαντικό να κρατήσουμε καλά στο μυαλό μας ότι η παροχή φιλοξενίας έχει αναπτυχθεί και ακμάσει τις τελευταίες δεκαετίες, όπως οποιαδήποτε διαδικτυακή επιχείρηση. Σήμερα χιλιάδες από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις παρέχουν ποικίλες διαδικτυακές υπηρεσίες, αλλά μέχρι τα τέλη του 2004 πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις έκλεισαν. Παρόλα αυτά η βιομηχανία της παροχής φιλοξενίας διαθέτει πολλές εταιρείες όπως η

EnterTheWeb που παρέχουν διάφορες λύσεις φιλοξενίας διαδικτυακών εφαρμογών.

Start Plan 100
Απευθύνεται σε ιδιώτες που χρειάζονται μία οικονομική και σταθερή φιλοξενία απο 30€ τον χρόνο!!
Start Plan 200

Απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδιώτες που χρειάζονται μια απαιτητική φιλοξενία απο 60€ τον χρόνο!!
Start Plan 300

Απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται μια απαιτητική φιλοξενία απο 100€ τον χρόνο!!

Leave a Reply

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA